Make your own free website on Tripod.com

vPERMOHONAN MENJADI AHLI

 

 

Bagaimanakah cara mendaftar  menjadi Ahli Penawar Industries Sdn Bhd ?

 

Cara 1 -  Sila bekalkan maklumat seperti Nama Penuh, No K/P Baru, Jantina, Alamat , Poskod, Bandar, Negeri, No H/P, no telefon  dan hantarkan melalui SMS ke no 019-9127172  atau e-mail ke PENAWAR MALAYSIA dan tuan/puan di kehendaki 'bank-in' yuran pendaftaran ahli sebanyak RM30.00(Yuran untuk Seumur Hidup) kepada Ahmad Zawawi bin Abd. Ghani a/c CIMB 13070000031101 dan nama anda akan di paparkan di ruangan stokis/pengedar.

 

atau

 

Cara ke 2 - Print/Cetak Borang Permohonan Menjadi Ahli dan sila isi maklumat yang di kehendaki, tuan/puan di kehendaki menyediakan bayaran yuran pendaftaran ahli sebanyak RM30.00 (Yuran untuk Seumur Hidup). Bayaran boleh di buat dengan cara menyediakan (Draft Bank/Cek/ Wang Pos) di atas nama Penawar Industries Sdn Bhd dan tuan/puan poskan borang berkenaan dengan bersertakan bayaran.

 

 

 


Apabila anda mendaftar sebagai ahli, anda layak mendapat kit permulaan seperti Fail, Buku Catalog, Kad Ahli, Sticker, Senarai Harga Ahli, Senarai Stokis, Buku Pelan Pemasaran dan lain-lain lagi.

Pendaftaran  hanya dikira sah setelah penerimaan pembayaran atau bukti pembayaran yuran pendaftaran oleh syarikat.

 

SELAMAT BERNIAGA & BERJAYA

 

 


 

E-mail: PENAWAR MALAYSIA

Copyright 2005 FLASH COMPUTER CENTRE

All Right Reserved

 

 

 

Home, Senarai Produk, Cadangan Produk, Daftar Ahli, Produk Kesihatan,

Produk Kosmetik, Produk Minyak & Balsam, Produk Ubatan Herba